Wie ben ik

Mijn naam is Marion Dolmans, geboren op 11-01-1958. Nadat mijn dochter geboren werd, besloot ik enkele jaren later van start te gaan met de opleiding Ziekenverzorgende. Het zorgen zit in mijn bloed.
Ingrijpende veranderingen brachten mij in 1999 in een crisis. Deze crisis was heftig. Maar crisis als kans geldt zeker voor mij. Ik kreeg andere contacten en andere interessen. Andere deuren gingen voor mij open en zo leerde ik een nieuwe wereld kennen; de wereld van de spiritualiteit.

Opleidingen

Op spiritueel gebied heb ik meerdere cursussen gevolgd. Ik begon met Reiki 1 en Reiki 2. Tijdens deze cursussen ontdekte ik dat ik meer voelde. Ik voelde letterlijk de pijn van de cliŽnt in mijn hand. Door mijn paranormale gaven voelde ik op welke leeftijd het probleem ontstaan is. Het verraste mezelf deze roeping te bezitten. Verder heb ik onder andere de opleidingen NEI, Cranio-Sacraal, gesprekstherapie, intuÔtieve massage en een 4-jarige HBO-beroepsopleiding voor NLP / Hypnotherapeut gevolgd.

Verder volgde ik de Mediation opleiding (2013), de Psycho-oncologische opleiding en Familie-opstellingen. In 2016 heb ik Ďvolgens de Plato-eindtermení met goed gevolg het examen afgelegd van de 16-daagse SHO Registeropleiding: PSBK (Psycho Sociale en Medische Basiskennis). Doordat ik aangesloten ben bij meerdere beroepsverenigingen ben ik sowieso verplicht actueel te blijven op het gebeid van kennis en vaardigheden. Trainingen en intervisies zijn vereist om geregistreerd therapeut te blijven.

Wat is Hypnose

Bij Hypnose is de cliŽnt diep ontspannen en volledig geconcentreerd. Hypnotherapie is het gebruiken van deze trance door een Hypnotherapeut om te komen tot verandering van gevoel / gedrag. We verkeren vaker in hypnotische toestanden; denk maar aan geconcentreerd zitten te lezen, tv kijken en helemaal op kunnen gaan in een boeiende film waarbij je niets of niemand meer om je heen hoort. We zitten er onbewust vaker in dan dat we denken. Hypnose vreemd? Ik dacht het niet. Dus bang zijn voor het onbekende is niet nodig.

NLP / NEI

Neuro- LinguÔstisch- Programmeren, een methode om het gedrag en de overtuigingen van een persoon te beÔnvloeden en te veranderen. Vragen zoals, wat wil je echt, wat levert dat op en wat houdt je tegen zijn slechts enkele vragen die blokkades en echte wensen naar boven halen. Dit alles is erg confronterend maar het werkt uiteindelijk verlichtend. Bij Neuro Emotionele Integratie wordt via een spiertest antwoord gegeven op vragen. Ons lichaam kan ons via het onderbewuste rijkelijk informeren.

Mijn therapieŽn kunnen je helpen bij :

 • Lichamelijke en geestelijke pijnen
 • Relatieproblemen
 • Conflicten
 • Vastzitten in een oud patroon
 • Persoonlijke groei
 • Angsten en fobieŽn
 • Depressies
 • Trauma`s
 • Minderwaardigheidgevoel
 • Stress, Burn-out
 • Problemen als gevolg van kanker
 • enzovoort

Actie

In therapie gaan is vaak moeilijk. Het onbekende maakt je bang. Je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren. Jouw schaduwzijde wordt belicht. Dingen die je hebt proberen te vergeten kunnen terug naar boven komen. Maar datgene komt naar boven wat je aankunt, niet meer en niet minder.

Voordat je deze stap maakt gaat er van alles door je hoofd. Het zijn vaak overbodige angsten. Als je dan toch besluit om deze stap te maken en we kunnen het vinden met elkaar dan kan het werk gaan beginnen en voel je de bevrijding steeds dichterbij komen.

Durf je de confrontatie nu nog steeds aan? Maak dan nu de eerste stap en maak een afspraak met mij. Samen kunnen we het beter aan. Het is niet nodig om de pijn alleen te dragen. Ik wil je graag helpen.

Samen lukt het beter


Aangesloten bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten)
Kostenvergoedingen door de verzekering is meestal mogelijk zie
www.nbvh.nl